HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Kedvenc kenneleim

Bír téged a macskád?

Is your cat plotting to kill you?

www.idokep.hu

Felhőkép

2008.11.06. 14:28 Áfonyagazdi

Minimumfelszerelés

Mielőtt bemacskásodnál következő dolgokat szerezd be:

2 db porcelán edény, amit az etetéshez használsz. Feltétlenül lapos legyen perzsa esetén!

1 db szállítóketrec. Én a nagyobb méretűt javaslom még ha picit drágább is, mert a kicsiben szerencsétlen állat felülni sem tud.

Szőrápolási kellékek. Ez perzsánál: kártolókefe, bontófésű aminek az egyik fele ritkább a másik sűrűbb, sima kefe az egyik oldala olyan mint egy női hajkefe a másik meg ruhakefe szerű, és egy fogkefe a pofihoz.

Alom és alomtartó. Ez utóbbiból én megintcsak a nagyobbikat szeretem, mert tuti hogy a produktum nem a tál mellett végzi. Alomból pedig csak a szilikátos. Ár- érték aránya jó és nem büdös! Ahány macsek annyi almosláda, ill van olyan cic aki külön használ pisiset és kakisat. Ha ezt nem biztosítod neki meglepetéseket fogsz találni a lakásban.

Plüsscsücsülő vagy macskavár, az a lényeg hogy legyen saját helye!

Kaparófa, ha nem akarod újrahúzatni az ágykárpitot!

Sampon speckós hosszúszőrűre való.

Ezenkívül elsősegély dolgok. Én betadint, steril lapocskát és egy spéci önmagában ragadós ún. haft kötszert tartok. Ez utóbbi nem ragad a cica szőrébe, nagyon egyszerű és kényelmes a használata, továbbá rugalmas egy kicsit ami vérzéscsillapításra is kitűnően használható!

Valamint kell még egy csomó JÁTÉK.  Pl.: pinyólabda - imádják, bármilyen - nem túl hosszú nehogy megfojtsa- kenderkötélke, tollasjáték ezért még a kutyáim is odavannak:) Ezek nem túl drágák de nagyon jól leköti őket:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyikmasik.blog.hu/api/trackback/id/tr11753952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása