HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Kedvenc kenneleim

Bír téged a macskád?

Is your cat plotting to kill you?

www.idokep.hu

Felhőkép

2009.08.25. 15:35 Áfonyagazdi

Mit tegyünk ha elveszett a cicánk.

A család egyik felét azonnal szalajtsuk el a cic lehetőleg színes képével a környéken! Az időfaktor nagyon-nagyon fontos! Macskák esetén felnézni a fákra ill. bekukkantani a bokrok alá! Ha van a közelben vendéglő iroda v bármi ahonnan állandóan "bámulnak" kifelé az emberek ott is kérdezzünk körbe. A taxisok is segíthetnek!

A család másik része értesítse a gyepmesteri telepet ill. a közeli menhelyeket. Személyleírás, ha van chipazonosító megadás.

A helyi rádióba hirdetést feladni, ezt is viszonylag gyorsan, mert a cicák is nagy területet tudnak bekódorogni, főleg ha meg vannak ijedve.

A nyomravezetői jutalom sokszor segít.

Plakátolni forgalmas helyeken, valamint állatorvosoknál. Kisvárosban akár midegyikhez ki lehet tenni. Továbbá ajánlom a macskaetetős helyeket ahol nénikék próbálják a kidobott cicákat etetgetni, hátha feltűnik a mi kedvencünk is.

Amennyiben vélhetően a fajcicánkat ellopták a fentiek mellett az összes hirdetőportálon akár hetekig frssíteni a cicáról az infókat, hogy mindig szem előtt legyen. Az összes ismert cicás fórumra feldobni , tenyésztőknek elküldeni az infókat, hátha felkínálják eladásra valakinek és az ráismer!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyikmasik.blog.hu/api/trackback/id/tr661337441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása