HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Kedvenc kenneleim

Bír téged a macskád?

Is your cat plotting to kill you?

www.idokep.hu

Felhőkép

2009.10.03. 08:06 Áfonyagazdi

Barnikával

Mindennap megmutatjuk Barnikának a kis szőrös társaságot!
Egyszerűen odavan értük. Öröm a szívemnek amikor látom, hogyan rajong az állatokért nemcsak a cicákért hanem a kutyokért is.

Azért vigyáznunk kell nagyon. No nem Barnira, hanem az állatokra, mert a mi kicsi fiunk korából adódóan még egy kicsit durva. Ezért nem is ajánlom senkinek hogy 2 éves kor alatt kisállatot vegyen gyermekének. Hiszen egy ilyen korú gyermek nem tudja hogyan fogja meg a kiscicát, kutyát, görit, stb.! A szülők meg csodálkoznak hogy mindenki boldogtalan. A gyerek azért mert nem tud érdemében játszani a négylábú pajtival. A kisállat azért mert egy kínzásnak éli meg az egészet. A szülő meg azon gondolkodik akkor most hová is passzolja el azt a rasnya dögöt aki már 3X karmolta meg Pistikét és két napja elő sem jön a szekrény mögül.

Nekem sem egyszerű  szeparálnom a bandát. A cicákat el kell külön szobába csuknom mert Barni egyetlen szorítással akár meg is ölhet egy 3-4 hetes cicet. Ha meg majd nagyobbak lesznek akkor ők fognak karmolni ha inzultája őket a legényke. A nagyok viszont egész jól elvannak vele. Na jó egy-két szőrpamacs itt ott hiányzik, de ok minden. Barni is kezdi kapiskálni, hogyan kellene ezt csinálni. Szépit nagyon imádja és már Szépi sem menekül úgy mint először. Sőt odajön hozzá:)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyikmasik.blog.hu/api/trackback/id/tr221424359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása